29 Aralık 2011 Perşembe

Bir mutlu son daha...

Reklam yapmayı, başarıya giden yoldaki katkılarımı ifşa etmeyi, kendimi övmeyi sevmem. Ama başarı hikayeleri insana bir umut ışığı olduğundan ve bu ışık uyku konusunda her bebek annesi için olduğundan arasıra da olsa çorbada tuzumun bulunduğu mutlu sonları sizlerle paylaşıyorum. 

İşte bir tanesi daha...

"Merhaba Seride Hanım,

Bana 1 hafta denememi söylemiştiniz, ben de bir haftanın dolmasını bekledim Fakat haftasonu kızımın odasını taşıdım, artık kendi odasında uyuyor ve aynı zamanda su vermemeye devam ettim. 2 gecedir hiç uyanmıyor desem yeridir!! Dün gece sadece öksürdüğü için uyanır gibi olup tekrar uyudu. 
Galiba artık düzeldi tamamen diye düşünüyorum, yine de korku var tabi tekrar bozulur mu acaba diye... 

Ben size çok teşekkür etmek istiyorum katkılarınız için, sizin desteğiniz olmasaydı çok zor cesaret ederdim böyle bir şeye."

12 yorum:

  1. Ne kadar güzel,o annenin yerinde olmak isterdim doğrusu.2,5 yaşında oğlum halen bensiz uyumuyo gece yanından gizlice kaçtığım günlerde ağlayarak uyanıyo ve yanına çağırıyo.bu gün biter yarın biter derken bu yaşa geldi hala aynı devam ediyo.ve elleri ağzımda uyuyabildiği için başka kimseyide istemiyo yanına malesef..
    Başarınızı kutlamak en doğal ve tabii hakkınız bence :)
    Sizi tebrik ediyorum
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı mutlu sona sizin de ulaşabilmemiz dileğiyle...

      Sil
  2. Yeni yılınız kutlu olsun. Sağlık, mutluluk ve neşeyle gelmiş olsun.

    Oğlumuz sabah 5'de uyanıyordu, epey uğraştıktan sonra 7'ye kaydırmayı başardık. Ama hala 5'de uyanıyor su içiyor ve tekrar uyuyor. Buna da şükür derken :) yazıdaki annenin "su vermemeye devam ettim" yazdığını okuyunca sormak istedim, su vermemek yanına gitmemek ve su vermemek mi?

    Sevgi ve selamlar,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlter Yanına gitseniz bile su vermemek ve gece nasıl uyutuyorsanız o şekilde uyutmak. Bir müddet sonra uyanmayacaktır

      Sil
  3. mrb kizimin uyku duzeni degitirmek icin arastirma yaparken sizin blogunuzu gordum ve hemen okumaya basladim Benim 10aylik bi kizim var ve dogdugundan beri hep emerek uyudu ve saat basi kalkdi emmek ve uykuya geri dalmak icin baslarda gaz sancisi cektigimiz icin yanimda yatirdim daha sonralardada dis agrilarimiz yuzunden yanimizda yatmasi devam etti ve saatbasi kalkmalarimizda ama artik ben ve esim yorulduk cunku bebegimizde buyudu etrafda bi couk sey okuyoruz bu sekilde devam etmesinden korkuyoruz ve napicagimizi bilmiyoruz yaklasik kendim adima 10aydir deliksiz 2 saat uyudugumu bilmem her turlu yardima acigim yardimlarinizi bekliyorum buarada yatagina birakip aglama olayini denedim cok katildi emmeden uyutmak mumkun degil gibi bu konuda yard/olurmusunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel haber sizin bebeğiniz de yatağında kendi başına uyuyabilir. Sadece 'Bırak ağlasın' metodu size göre değilmiş. Bu nedenle Kim West'in metodunu uygulayabilirsiniz. Kim'in metodunda katılıncaya kadar ağlatmak gibi birşey yok. Hatta ben bire bir verdiğim danışmanlıklarda annenin tutarlı davranabilmesi ve vazgeçmemesi adına bazı esnemeler de yapıyorum bebeğin mizacını anladıktan sonra. Danışmanlık ve koçluk konusunda detaylı bilgiyi sayfanın en altında bulabilirsiniz.

      Sil
  4. kızım genel karakteri uykuya dalarken emmerek uyuması sallanarak yada baska sekılde uyumuyor..onun harıcınde gunduz uykularımız eger yanında yatıyorsam 1saat sabah 40dk ogleden sonra uyuyor yanı 2 kere ama eger yanında yatmıyorsam 20dkda uyanıyor.tamamen benımle alakalı uyuma seklı sankı bana endekslenmıs gıbı bazı arkadaslar senın kokunu arıyor dıyolar artık ne dogru bılmıorum ama kimwest iyi uykular kıtabını alarak ve sızden yardım alarak dogruyu bulucagıma ınanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızınızın yaşlarında birçok danışan anne oldu ve gece boyu uykuyu ve gündüz uzun uykuları eğitimden sonra yakalayabildiler. Bu yaşlarda ayrılık anksiyetesi bir etmen ama uyanmalarının ana sebebi o değil.

      Sil
  5. Merhaba Seride Hanım,

    Size daha önce de ulaşmaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Koçluk hizmetinizden faydalanmak istiyoruz. Mail adresim eylembal@hotmail.com bana dönüş yaparsanız ve size ulaşabileceğim bir telefon numarası verirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  6. merhaba
    kızım 16 aylık ve gece uykuya dalması yaklaşık 2-3 saatlik yoğun çaba ile oluyor.uyuduktan sonrada sabaha kadar 3-4 defa uyanıyor.40 günlük bir kardeşi var.kardeş geldikten sonra işler iyice çığrından çıktı.hepimiz perişan oluyoruz. yazılarınız biraz içime su serpti..sabah ilk işim kim'in kitabını almak olacak ama sizden de destek istiyorum.mail adresim bilgey0227@hotmail.com şimdiden çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil