16 Nisan 2013 Salı

Uyumayan Çocuk Kalmasın!






E-postalarımda oluşan bir sorundan dolayı bana yazdığınız e-postaların çoğunun ulaşmadığını fark ettim. Bu nedenle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda online olarak yapmayı planladığım semineri 27 Nisan'da gerçekleştireceğim.
Siz sevgili ebeveynlerin uyku konusundaki doğruları öğrenerek, gerekli düzenlemeleri yapacağınıza inandığım bilgileri 'Uyku Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar' başlığı altında anlatıyor ve daha sonra siz anne-babaların sorularını cevaplıyor olacağım. 

Bu seminer internet üzerinden yapılacağı için istediğiniz her yerden katılabilirsiniz. 

Tarih : 27 Nisan 2013 - Cumartesi
Saat   : 16:00 - 17:00
Yer    : www.linqto.com
Ücret : 30 TL

Katılım detaylarını öğrenmek için info@uykumelegi.com adresine çocuğunuzun yaşını belirterek Uyku Konusunda Doğru Bilinen Yanlışlar seminerine katılmak istediğinizi eposta atmanız yeterli .
*Son 48 saate kadar iptal durumunlarında ücret geri ödenir. Son 48 saat içinde mazeret bildirilmesi durumunda, katılım hakkınız bir sonraki seminerde kullanılmak üzere korunur.

5 yorum:

  1. Sevgii uyku meleği,
    Kızım 22sinde 9aylık olacak ve aslında uyku düzenini kendi kendine oluşturan melek bebeklerdendi kendisi uzun uzun uyumalara daha 3aylık olmadan alıştı ve geceleri mışıl mışıl uyuyordu fakat kızımın doğumundan itibaren bir beşiği vardı saklanan orada ya da pusetinde sallanarak bazense memede uyumaya çok alıştı. Bizde bunu bir düzen olarak görüp ve uzun uzun uyuyan bir bebeğimiz olduğu için önemsemedik fakat o beşiğe 6aylıktan sonra sığamamaya bailadı tabi bizde odamızda yatırmaya devam etmek istediğimiz için park yatağını açtık. tabi park yatak sallanmadığı ve beşiğine göre çok büyük olduğu için bir türlü alışamadı ona emzikde almadığı için sallanmadan uyuyamadı geceleri oraya yatırmaya kalkınca hemen gözlerini açıyor ya da yatırsamda huzursuz oluyordu ve böylece kızımızı yatağımıza aldık ve 6.5 aylıktan şu zamana kadar halen bizm yatağımızda uyuyor. yani ben ve kızım bizim yatakta uyuuoruz eşimse bebişe uyurken zarar veririm korkusuyla başka odada! vr gece ne kadar alıştırmaya çalışsamsam da emmek istiyor emerek yeniden uyuyor. uyumasıyla ilgili bir sorunum yok ama uyku yardımcılarımdan kurtulup kendi kendine uyuyan bir bebeğim olsun istiyorum ve tabi ki kendi yarağında uyuyan. iyice byüyor ve bu dzen alışıyor. ne yapmalıyım tracy yatır kaldır yöntemini şu vakitten sonra önerir misiniz? bebekle aynı odayı patlaşmal sizce ne zamana kadar doğru yoksa artık odasında mı yatıtmalıyım onu? şimdiden teşekkür ederim..r

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunuz halen geçerliyse lütfen belirtin. En kısa sürede cevaplayacağım.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Bu seminer tekrar düzenlenecek mi? Katılmayı çok isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekim ayında yeni bir seminerim olacak. Duyuruları takip edebilirsiniz.

      Sil