1 Mart 2011 Salı

Yorumsuz...

Bugün sızlanma günüm sanırım...

Çok yüksek sayılarda takip eden olmasa da hergün fena sayılmayacak sayıda Uyusun da Büyüsün'deki yazıları okuyanlar oluyor. Üstelik sadece Türkiye'den değil. Ama niye kimse yorum yapmıyor?

Ben bloğu kurarken hep inter aktif bir blog olmasını hayal etmiştim. Böyle monolog gibi oluyor ve ben sanki boşluğa yazıyorum gibi hissediyorum. Allahtan uyku düzeni üzerinde çalıştığımız annelerden e-postalar geliyor da bildiklerimin gerçekten işe yaradığını hissedebiliyorum.

Umarım sınavı geçip sertifikamı aldığımda birlikte çalıştığım anneler blogda yorumlar yapar da, monolog olan bu iletişim diyaloğa döner.

Eğer önerileriniz varsa lütfen bana yazın. Bu bloğu renklendirelim.

4 yorum:

  1. Yorum bırakılması için blogunuzun bilinir olması gerekiyor.
    Ben sizi blogcuanne'nin bir yazısına yaptığınız yorumu beğendiğim için bulabildim. Belki çok okunan anne bloglarına yorum yapmanız, blogunuzun farkedilebilmesini sağlar. Ayrıca nurturia'da uyku konusu ile ilgili soruları cevaplar ve blogunuza link verirseniz de fark edilebilirsiniz.
    Bir de diğer çok okunan anne bloglarına da yorum bırakabilirsiniz: annevebebisi, delianne, no:27 gibi cok okunan anne blogları var; araştırırsanız bulacaksınızdır.
    Anneler Dünyası filan gibi ortak yazılan bloglar var. Forumlar var ya da Alternatif Anne gibi online dergiler var. Oralarda da yazarsanız blogunuz hakkında farkındalık yaratabilirsiniz.
    Türkiye'de sizin gibi bir uyku danışmanına çok ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Önerileriniz için çok teşekkür ederim.

    Ne yazık ki tüm gün profesyonel olarak çalıştığım için ancak geceleri uyku danışmanlığı konusunda çalışıyorum. Aynı zamanda danışanlarım da olduğu için sana ortamda her yere şu an için yetişemiyorum. Şu anda danışmanlık verdiğim ailelerin kendi etraflarına bahsetmesi ile ilerliyorum.

    Bahsettiğiniz sitelere girip yorum bırakmaya çalışacağım. Tekrar zaman ayırdığınız için çoook teşekkür ederim. Benim için ne kadar değerli olduğunu bilemezsiniz.

    YanıtlaSil
  3. selam
    uykusuz geçen bu sabah arkadaşımım tavsiyesi iel size ulaştım 13 ocak ta 1 yaşına giricek olan bir kız evladım var ve inanılmaz derecede uykusuz bir çoçuk doğal olarak bizde öyleyiz .uykusuz geçen her sabah soluğu dr almaktan bıktık acaba bir sıkıntımı var demekten kendimiz alamıyoruz?çok yoruldum bu durumdan lütfen bana bu konuda yardımcı olumusunuz?beni kurtarım bu dertten reiki bile fayda etmiyor kızıma lütfen benimle irtibata geçermisiniz yardımınıza ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  4. @nedime Hali hazırda irtibatta olduğumuz için yorumunuzu yanıtlanmış olarak değerlendiriyorum

    YanıtlaSil